(Last Updated On: 18. oktober 2017)

Stevns: Så er det tid til at nominere en heldig modtager af Stevnsprisen 2017.

I 2016 gik Stevnsprisen til Lene Vestergård. Ifølge begrundelsen fik hun den for sit store hjerte for det frivillige foreningsliv på Stevns og er frivillig i et utal af foreninger på det kulturelle område.

Samtidig var Lene kvinden bag den smukke forestilling Klint der foregik i Pyramiden ved Boesdal Kalkbrud. Et smukt lille bord skåret ud af et stykke træ fra Hellig Svends Kilde ved Vemmetofte, kreeret af Sejer Folke, var symbolet på Stevnsprisen 2017.

Deadline er 31. oktober

Siden 1993 har folkeoplysningsudvalget i Stevns Kommune årligt uddelt Stevnsprisen.

Prisen er gået til en forening eller person der har gjort en god indsats for det kulturelle eller foreningslivet i kommunen.

– Alle kan indstille en person eller en forening, og prisen bliver uddelt en gang årligt, oplyser leder af Fritidsområdet Yasmina Liv Zacares, som også er den, som man kan nominere enkeltpersoner eller foreninger til, på yaszac@stevns.dk senest den 31. oktober 2017.

Folkeoplysningsudvalget vil ud fra de begrundede forslag stå for udvælgelsen, som vil foregå den 14. december 2017

Deadline for indsendelse af kandidater til Stevnsprisen 2017 er den 31. oktober 2017.

Stevnske medaljetagere

Stevns kommune vil endvidere give idrætsudøvere, der bor på Stevns eller repræsenterer en Stevnsk forening og som har præsteret noget, et ekstraordinært et skulderklap.

Derfor vil der samtidig med uddelingen af Stevnsprisen også være et medaljevinder arrangement. I 2016 kunne hele 15 medaljevindere hædres.

Idrætsudøverne skal også indstilles til yaszac@stevns.dk, og kriterierne for at komme i betragtning kan ses www.stevns.dk

sky

 

Skriv en kommentar