(Last Updated On: 30. august 2019)

To Rødvig-både i front i kapsejladsen Bugten Rundt

Skipper Lars Johnsen og ’Hvid Magi’ har tidligere vundet Bugten Rundt. Derfor blev han blev beæret med både en god flaske spiritus og en model af sin båd, som han kan hænge op på væggen til minde om de mange kapsejladssejre. (Privatfoto)

Sejlads: Igen i år var Fakse Ladeplads Sejlklub arrangør af kapsejladsen: Bugten Rundt, som er en sejlads for klubberne i Fakse Bugt. Udover den arrangerende klub, var der også deltagelse fra Præstø Sejlklub og Sejlklubben Rødvig Stevns.

Sejren tilfaldt i år Sejlklubben Rødvig Stevns, med ’Hvid Magi’ og skipper Lars Johnsen først over målstregen. Også andenpladsen blev besat af en Rødvig-båd: ’Ketchup’ med skipper Rolf Larsen.

Mandskaberne på begge både – henholdsvis en såkaldt Aphrodite 101 (Hvid Magi) og en X-79 (Ketchup) – blev fejret lørdag aften ved præmieoverrækkelsen, som formand Gert Bøyesen fra Fakse Ladeplads Sejlklub stod for.

Efter overrækkelse af præmierne blev der serveret rigelige mængder af grillmad og drikkevarer, som den lokale brugs havde leveret.

Selve sejladsen er på cirka 25 sømil og går fra Fakse Ladeplads, ned til Bøgestrømmen, videre op omkring et mærke ved Rødvig for derefter at gå retur til Fakse Ladeplads. De to første sejlbåde var i mål i en tid lige under fem timer efter starten, der gik lørdag den 24. august klokken 10.30.
rmh

Skriv en kommentar