(Last Updated On: 9. november 2021)

Når jeg på valgdagen står i stemmeboksen bag gardinet, så er der nogle ting, jeg vil kræve af den person, jeg sætter mit kryds ud for.

Evnen til at at samarbejde bredt. Evnen og viljen til at indgå politiske kompromisser. Evnen til holde “ro på bagsmækken” i eget politiske parti og under møder i kommunalbestyrelsen. Evnen og lysten til at ha’ en god kontakt til kommunens beboere og være synlig i lokalsamfundet.

Det politiske klima, som vi har haft de sidste 4 år, har gjort det muligt, at mange vigtige politiske sager er blevet behandlet og besluttet i kommunalbestyrelsen og personfnidder og person ballader har været undgået. Det er det politiske klima, jeg vil ønske mig de næste 4 år.

Så hvor sætter jeg mit kryds? Ud for den nuværende borgmester Annette Mortensen Hun har de evner, der kræves for at få ting til at ske.

Venlig hilsen
Flemming Sten Petersen, pensionist
Dyndledsvej 23
Endeslev

Skriv en kommentar