(Last Updated On: 28. maj 2015)

Som de fleste nok har bemærket, blev der udskrevet Folketingsvalg i tirsdags. Valgdatoen er fastsat til torsdag den 18. juni – men lige præcis denne aften spiller Revyperler på scenen i Harmonien, som er et af kommunens i alt fire valgsteder

Harmonien valgsted

Den 19. november 2013 blev der afholdt kommunalvalg, og et af afstemningsstederne var Harmonien i Rødvig. Sådan bliver det formentlig ikke ved det kommende folketingsvalg, hvor salen allerede er booket af Revyperler. (Arkivfoto: Charlotte Skøtt)

RØDVIG: Når der afholdes valg i Danmark, har Stevns kommune siden 2009 haft fire afstemningssteder til deres borgere: Stevnshallen i Store Heddinge, Strøbyhallen mellem Strøby og Strøby Egede, Hårlevhallen i Hårlev samt Harmonien i Rødvig.

Harmonien er ikke en offentlig bygning, hvorfor kommunen plejer at leje sig ind i bygningen. Om det også bliver tilfældet i år er tvivlsomt, da der netop på valgdagen, torsdag den 18. juni, er Revyperler på Harmoniens program.

”Det er endnu uafklaret, hvor afstemningsstedet bliver, men vi arbejder på sagen”, oplyser kommunaldirektør Per Røner til Stevnsbladet.

Såfremt det ikke kan blive på Harmonien, kan det være, at borgerne i den sydlige del af Stevns i stedet skal køre til Stevns Friskole, et sted i Lille Heddinge, Boestoftehallen, Stevnshallen eller et helt femte sted for at sætte deres kryds.

På tirsdag indkaldes der til ekstraordinært kommunalbestyrelsesmøde, hvor de mange detaljer, som et folketingsvalg afstedkommer, skal diskuteres.

rmh

Skriv en kommentar