(Last Updated On: 27. august 2018)

Disse veje sveder jo også på en almindelig sommer.

I flere år har det bl.a. været galt på Grubberholmsvej og Aggerrupvej og højnet af Folehaven og Damvej.

I år var det rigtig galt på Lundevej. I flere dage skøjtede man på det nærmeste rundt, når man skulle dreje ned på Brovej. Jeg har en næsten ny kornvogn, som blev sprøjtet godt til med tjære – hvem skal rense den?

Jeg ringede til svedevagten og fortalte om problemet på Lundevej. Manden, som tog, telefonen blev lidt fornærmet og var meget interesseret i at få oplyst, hvor jeg have telefonnummeret fra. Jeg oplyste, at via søgning på google kom telefonnummeret frem på Stevns Kommunes hjemmeside. Han lovede at få gjort noget ved det, men intet blev gjort. Hvad har vi så svedvagten til, når der intet bliver gjort ved problemerne?

Som andre har skrevet, så støjer denne OB belægning, den giver øget rullemodstand med følge af øget brændstof forbrug, er tung at cykle på, ødelægger skæret på sneploven. Når den gamle asfalt under OB belægningen revner kan det ikke ses, før der er et stort huld i vejen. Og det tager noget tid, før det bliver lappet igen.

Lersskovvej og Skovkildevej er meget ujævne – hvad med at give dem en opretning og et nyt slidlag? Og ikke OB belægning.

Ja, der er mange andre veje, som trænger til en opretning og et nyt slidlag. Har kommunen lavet en kontrakt, som de ikke kan komme ud af?

Karsten Jensen
Dyndledsvej 17
Endeslev

 

Skriv en kommentar