(Last Updated On: 2. september 2019)

En dag med parader, taler, sang og gratis adgang til Koldkrigsmuseum Stevnsfort for veteraner

Maskinel fra den kolde krig står placeret rundt omkring i terrænet på Koldkrigsmuseum Stevnsfort. (Foto: Østsjællands Museum)

Stevnsfort: På flagdagen for Danmarks udsendte den 5. september kan man som veteran komme gratis ind på Koldkrigsmuseum Stevnsforts terræn mod forevisning af veterankort. Vil man med på den guidede tur i undergrunden er der – som altid – rabat mod forevisning af veterankort.

Siden 2008 har 5. september været officiel flagdag for tidligere udsendte soldater og Stevns Kommune har været med siden 2015. Det markeres i år med et samarbejde mellem Stevns Kommune og Koldkrigsmuseum Stevnsfort, hvor Stevns Kommune har et program af parader, taler og sang. Arrangementet starter kl. 17.30 og slutter kl. 20.30

– Som et gammelt militæranlæg har vi mange tidligere tjenestegørende blandt vores gæster, både gæster der har gjort tjeneste på Stevnsfort men også andre tjenestesteder i militæret. Vi stræber efter at gøre Stevnsfort til et sted, hvor de føler sig velkomne, siger Iben Bjørnsson, der er museumsinspektør på Koldkrigsmuseum Stevnsfort.

Har man lyst til at overvære arrangementet, er museet også åbent for øvrige gæster, dog mod normal entré.

Skriv en kommentar