(Last Updated On: 5. marts 2020)

Sylvester & Band indvier den nyistandsatte scene i Lille Heddinge forsamlingshus

Sylvester Larsen og bandet Nåleøjet giver koncert i Lille Heddinge Forsamlingshus. (Foto: Mikael Sejer)

Koncert: Scenen i Lille Heddinge Forsamlingshus er for nylig blevet gennemrenoveret, med bl.a. nyt gipsloft, nymalede vægge samt ny belysning og scenetrappe. Lørdag den 21. marts kommer Sylvester Larsen til den sydstevnske landsby og giver koncert sammen med sit band.

Sylvester Larsen, som er søn af Kim Larsen, har droppet de traditionelle spillesteder på sin forårstour 2020 og besøger i stedet for en lang række små danske landsbyer sammen med bandet Nåleøjet.

Historisk og kulturel værdi

Sylvester Larsen, der primært synger på dansk, udgav sidste år singlen ”Lille Landsby”, som er en hyldestsang til de små landsbyer i Danmark. Sangene er en rejse tilbage i tiden, til dengang provinsen stortrivedes.

Han har mange gode minder fra barndomsferierne i den lille flække ”Flade” på Mors – en by som i dag, nærmest er gået i stå. Købmanden er lukket, skolen er lukket og mange er flyttet derfra.

– Vi skal bevare de danske landsbyer. De små samfund er en vigtig del af vores historie og kultur, og de bliver komplet undermineret af storbyerne. Vi har alt for travlt med de store linjer, men der er intet så befriende og smukt som en dansk landsby med lokalkultur og sammenhold, der giver plads til hinanden, fællesskabet og naturen, udtaler Sylvester Larsen.

I “Lille landsby” synger Sylvester om de blomstrende landsbyer, han selv tilbragte en stor del af sin barndom og ungdom i, og som han savner den dag i dag.

Middag, musik og dans

Udover god musik og dansemulighed i Lille Heddinge Forsamlingshus, indbefatter billetprisen på 325 kroner mad leveret af Restaurant Harmonien i Rødvig.
Billetter skal købes senest den 7. marts. Mail herom sendes til formand@lilleheddingeforsamlingshus.dk.

Stevns Kommune har via Kulturpuljen givet et tilskud til koncerten med Sylvester & Band.
rmh

Skriv en kommentar