(Last Updated On: 27. december 2021)

Hjerteforeningen traver igen i Bøgeskoven

God afstand og ikke mindst en herlig vandretur den 1. januar i Bøgeskoven. (Arkivfoto: Kirsti Clement)

Motion: Hjerteforeningen Stevns har taget coronabekæmper nr. 1, Søren Brostrøms, anbefalinger om ”at gå en tur i skoven” alvorligt.

Så den traditionelle nytårsmarch, der blev aflyst sidste år, gennemføres med ’alle mand af hus’ lørdag den 1. januar.

Husk coronapas

Den lokale Hjerteforenings formand, Preben Hansen, fortæller, at man er godt i gang med at planlægge nytårsmarchen på Stevns.

– Et stort set nyt team arbejder på højtryk for, at alle de mange mennesker, der normalt møder op nytårsdag til en frisk gåtur, vil kunne få en god start på det nye år. Dog forventer vi, i Hjerteforeningens ånd, at alle deltagende har coronapas og i øvrigt følger sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til coronaen, lyder det fra Preben Hansen.

Bingo vandretur

Man mødes på det grønne område mellem Bøgeskov Havn og Traktørstedet med start kl. 12.

– Man har mulighed for at starte på den til vejrforholdene udlagte rute i tidsrummet klokken 12–13:30, og ruten lukkes ned klokken 15. Der udleveres gratis en bingoplade ved start, siger Preben Hansen og tilføjer ”medbring derfor en blyant eller lignende”.

Der skulle således være mulighed for vinde én af de fine præmier. Efter endt gåtur er der gratis forfriskninger.

Og kan man ikke få nok af Hjerteforeningens gode arbejde, så er der årlig generalforsamling torsdag den 27. januar 2022 kl. 19, som afholdes i Tinghuset i Store Heddinge.
sky

Skriv en kommentar