(Last Updated On: 25. februar 2021)

Trods coronaen lykkes det at afvikle mange Aktiv Sommer-aktiviteter, her fra Biskolen.
(Arkivfoto: Klaus Slavensky)

 

Stevns: Så er det igen tid for alle foreninger, kultur-og fritidsaktører at tænke på Aktiv Sommer.
Sådan lyder appellen fra Stevns Kommunes fritidskonsulent, som håber på at sommeraktiviteterne for børn på Stevns kan tage revanche efter en lidt speciel sommer i 2020.

Gør ferien sjov

I 2020 formåede vi på trods af Coronapandemien at gennemføre 35 aktiviteter på en corona-venlig måde, hvilket må siges at være en succes, som Stevns Kommune håber at kunne gentage igen i år, lyder det fra fritidskonsulent Yasmina Liv Zacares.
– I Stevns kommune anerkender vi de frivilliges store indsats, der skal derfor lyde en stor tak til alle der hidtil har været med til at gøre sommerferierne sjove, spændende, udfordrende og ikke mindst aktive for alle vores skolesøgende børn, siger hun og tilføjer:
-Vi håber igen i år, at kunne tilbyde vores børn en bred pallette af sjove sommerferieaktiviteter og opfordrer derfor alle foreninger, kultur- og fritidsaktører til at tænke anderledes, kreativt og ikke mindst i børnehøjde på en Coronavenlig måde.

Over 400 deltog i 2020

I 2020 var der tilmeldt 49 hold og aktiviteter, idet der grundet corona var oprettet flere hold, men pandamien betød også, at kun 35 af de tilmeldte aktiviteter kunne gennemføres,
men der var dog hele 406 tilmeldinger i alt.
Yasmina Liv Zacares gør opmærksom på, at Aktiv Sommer er en enestående mulighed for at gøre reklame for foreningernes aktiviteter og en oplagt mulighed for at hverve nye medlemmer.
Så interesserede foreninger tilmelder blot forslag til aktivitet via tilmeldingsblanketten på stevns.dk.
Tilmeldingsfristen for at melde aktiviteter ind er onsdag den 31. marts 2021.
Og hvis man har spørgsmål til Aktiv Sommer-sekretariatet, så kan de rettes til Fritidsområdet på tlf. 20357747 / 29293295 eller mail kultur-fritid@stevns.dk

sky

Skriv en kommentar