(Last Updated On: 1. juli 2021)

Strøby Ladeplads: Sidste år flyttede Ungstevns og svømmeklubben SHS-Stevns svømmeundervisningen for kommunens fjerde klasser ud på åbent hav, og det gik så godt, at dette års fjerdeklasser også har fået lov at afslutte deres svømmeundervisning i det salte vand ud for Garderhytten.

Fjerde klasse fra Stevns Friskole modtog fredag formiddag i sidste uge deres sidste svømmeundervisning, som foregik i havet. (Fotos: Kristian Buchmann)

Over flere dage har fjerdeklasserne på skift deltaget i undervisningen, der er organiseret under Ungstevns og bygger på en samarbejdsaftale med SHS-Stevns. Fredag i sidste uge, var sidste dag med havundervisning, og her var det fjerde klasse fra Stevns Friskole, som modtog undervisning – iført våddragter og badehætter og med redningskranse og -dukke, boards og gummibåd til de forskellige øvelser.
Fra Ungstevns deltog Flemming Nielsen samt Sessa Ellen Jorsø og John Mike Pedersen, og fra Stevnsbadet var svømmeskoleleder Tine Jensen og klubbens konkurrencetræner Lars Ole Holm til stede.
Det er Ungstevns, som står for den administrative del med koordinering af skemaer, buskørsel, hjælp til omklædning, kontakten til skoler og forældre mm., mens SHS-Stevns står for selve svømmeundervisningen.

Skriv en kommentar