(Last Updated On: 2. juli 2020)

De 8 cm tykke hegnspæle kan ikke holde til de voldsomme sammenstød med løsgående trailere, viser dette billede. (Foto: Klaus Slavensky)

Store Heddinge: Stevnsbladet har skrevet om det før, og nu sker det igen-igen.

Løsgående trailere som ’hopper’ af anhængeren og forårsager farlige situationer på Rødvigvej.

Sker gang på gang

Familien Christensen på Rødvigvej 16, har deres heste, forsvarligt indhegnede, men kun så længe løsgående trailere ikke torpedere og ødelægger hegnet.

– Det er sjette gang inden for godt et år, fortæller Anders Christensen til Stevnsbladet, og fremviser stumperne af en overrevet hegnspæl, som også viser at det har været et elektrisk hegn.

Det fandt den mand, som „tabte” en trailer, som fortsatte direkte ind i familiens Christensens hegn, ud af, da han forsøgte at rejse hegnet igen og fik stød.

– En dag frygter jeg, at hestene bliver ramt eller løber ud på vejen, forklarer Anders Christensen, som har talt med personalet på genbrugspladsen, som kan fortælle at folk ofte ’taber’ en trailer, når de forlader pladsen, fordi de ikke får dem klikket rigtigt på plads.

Farlige situationer

Det skaber farlige situationer, dels for familiens heste, som kan slippe ud af det ødelagte hegn, og dels for andre bilister.

Derfor beder familien Christensen Stevnsbladet om at bringe en appel til de bilister, som f.eks. har besøgt genbrugspladsen, taget deres lette, tohjulede trailere af for bedre at kunne gå rundt med affald, om at sikre sig at traileren er fastgjort forsvarligt.

En lokal kunstner har lovet at lave et skilt, som skal sidde på genbrugspladsen og advare mod risikoen for ikke korrekt påsatte trailerne.

– Folk tager trailerne af på genbrugspladsen og går rundt med affald, og glemmer så at tjekke at traileren sidder rigtigt fast, fortæller Anders Christensen, som uheldigvis har sine heste gående ved baneoverskæringen, hvis bump desværre medfører trailerhop.
sky

Skriv en kommentar