(Last Updated On: 9. juni 2015)

Indbrud-hoveddørKLIPPINGE: Natten til søndag den 7. juni var der indbrud i gårdbutikken Nørbys Grøntsager. Ved at bryde døren op til butikken lykkedes det gerningsmanden at skaffe sig adgang. Udbyttet var en ca. 35 kg. tung transformer af mærket Solar Inverter Solivia beregnet til et større solcelleanlæg.

Butikkens overvågningskamera havde fanget indbrudstyven, en mand, der beskrives som 25 til 40 år, lys i huden, almindeligt til kraftigt bygget og kronraget. Han var iført lys frakke, lyse joggingbukser med ordlyden: GASP INC bag på venstre bukseben samt løbesko af mærket Asic. Han medbragte lys sportstaske med sort rem og lommelygte.

Indbruddet skete i tidsrummet den 6. juni kl. 20.30 til søndag morgen den 7. juni kl. 7.00.

På gårdbutikkens facebookside kunne man efterfølgende læse denne efterlysning af indbrudstyven:

”Denne mand har ødelagt døren til gårdbutikken og taget vores inverter til vores solceller. Del gerne og hjælp politiet med at finde ham. Hilsen Nørbys Grøntsager”.

Efterlysningen blev delt på facebook mere end 3.500 gange, og det gav pote, for mandag formiddag var tyven fundet:

”Vi har fundet manden, der brød ind i gårdbutikken og tog vores inverter. Tak til alle jer, der har delt. Det var faktisk via facebook, at vi fandt ham. Han har også leveret inverten retur i vores vejgrøft”.

Skriv en kommentar