(Last Updated On: 25. januar 2021)

Corona og vindmølleprojekt står i vejen

Der plejer at være fuld af leben med seje triatleter og spændte publikummer på Havneområdet i Rødvig, når der afvikles Stevns Jernmand. (Arkivfoto: Kirsti Clement)

Stevns: ’Det er med tungt hjerte, at vi må meddele, at ”Stevns Jernmand 2021” ikke kan gennemføres’.

Sådan indledes en meddelelse rundsendt til de triatleter, der allerede har meldt sig til årets udgave af Stevns Jernmand.

Køge Tri Team 2000, der står bag det populære Jernmand-løb i Rødvig og omegn, havde ellers set meget frem til sommeren 2021 og til afviklingen af stævnet, der grundet situationen med corona blev aflyst i 2020.

Det er til dels også corona, der forhindrer dette års gennemførelse, men også en anden væsentligt årsag ligger til grund for beslutningen om at aflyse, idet Rødvig Havn – som de tidligere år har fungeret som start- og målområde for stævnet – nu er knudepunkt for vindmølleprojektet ved Kriegers Flak.

Da projektet først forventes at være afviklet – og havnepladsen dermed først frigjort – til september 2021, har arrangørerne valgt at aflyse:

– Afholdelse af stævnet er baseret på frivillige medlemmers kæmpe indsats og opbakning, og vi har desværre ikke de ressourcer, der kræves for at projektere en ny central del af stævnet, som havnen udgør, forklarer Køge Tri Team 2000.

– Af praktiske årsager vil alle tilmeldte automatisk få pengene tilbageført via Sportstiming og opfordret til at tilmelde sig igen til 2022. Overførslen vil ske i løbet af februar, lover arrangørerne, der håber, at denne gestus, som de juridisk ikke er forpligtet til, vil give credit hos triatleterne, så de bakker op om stævnet igen.

Det er også muligt at donere et beløb efter eget valg som støtte til Stevns Jernmand, og Køge Tri Team 2000 lover at komme stærkt igen.
rmh

Skriv en kommentar