(Last Updated On: 9. februar 2018)

Den 1. oktober 2017 ringede jeg til Stevns Kommune og bad om at få min adresse lavet om, da jeg nu bor på en forkert adresse, idet vejen er ført igennem til Faksevej. Der var ingen, som kunne tage sig af det, men jeg fik oplyst at jeg ville blive kontaktet enten via en opringning eller per e-mail.

Da det blev den 1. november 2017, og jeg ikke havde hørt noget, ringede jeg igen for at høre. Den samme sludder fik jeg. En måned senere, den 1. december 2017, ringede jeg endnu engang for at høre, om det kunne lade sig gøre.

Stadig ingen besked, så den 4. januar 2018 ringede jeg igen for at høre, om kommunen var nedlagt. Intet svar.

Omkring den 20. januar 2018 blev jeg ringet op og fik at vide, at inden udgangen af januar ville jeg få et svar.

Nu skriver vi den 7. februar 2018 – og intet er sket.

Samtidig med, at man førte vejen igennem til Faksevejen, blev der sat kantsten op. Der blev en skarp kant at køre over, og man lovede, at der skulle laves en opkørsel, så det ikke blev så skarpt – det var midt i oktober, at det blev lovet, men ingen ting er sket.

Derfor ringede jeg i sidste uge til vejafdelingen for at høre, hvad der skete i sagen.

Jeg ville blive ringet op næste dag, men intet er sket, og nu er der gået en uge.

Så igen en dårlig oplevelse med Stevns Kommune.

Jeg ved ikke, hvad der ville ske, hvis vi borgere gjorde det samme, når vi skulle svare på noget til kommunen?

Det kan godt være, at vi havde en dårlig bogmester, men personalet er heller ikke noget at skrive hjem om.

John Jakobsen
Tofteboven 4
Hårlev

 

Skriv en kommentar