(Last Updated On: 3. februar 2020)


Fra venstre ses baronesse Helle Reedtz-Thott, Årets Ildsjæl Elly Nielsen, Næstveds borgmester Carsten Rasmussen (s), Skills-arrangør Pia Hegner og direktøren fra Feriehusudlejernes Brancheforening Carlos Villaro Lassen. (Foto: SydkystDanmark)

Stevns: Trods tre stevnske nomineringer tilfaldt der i år ingen priser til Stevns, da turistorganisationen Sydkystdanmark torsdag i sidste uge kårede ’SydkystDanmarks Ildsjæl’ og ’SydkystDanmarks Bedste Turismeinitiativ’.

Årets Ildsjæl blev Elly Nielsen fra Stege, som fik prisen for at være en af hovedkræfterne bag »Miraklet i Stege«. Hun har været med til at forvandle en hensygnende købstad til en stærk og hyggelig handels-, restaurant- og oplevelsesby – med et veltrimmet tirsdagsmarked og en masse andet godt.

Ildsjæleprisen blev uddelt for første gang sidste år, hvor Tove Damholt, direktør for Verdensarv Stevns blev kåret.

I år var to navne fra Stevns på listen over de nominerede ildsjæle: Anna Normann fra The Norrmans Boutique Bed & Breakfast og Kathrine Hendriksen, indehaver af Rødvig Kro- og Badehotel samt formand for Stevns Turistforening.

Ej heller Bedste Turismeinitiativ skulle findes på Stevns. Prisen gik i stedet til Næstved Kommune for deres afvikling af landsmesterskaberne for unge håndværkstalenter, DM i Skills.

Blandt de nominerede til Bedste Turismeinitiativ – der tidligere er gået til Camønoen og Dark Sky på Møn og sidste år blev givet til Skovtårnet ved Gisselfeld – var landcyklerne på Stevns.
rmh

Skriv en kommentar