(Last Updated On: 5. marts 2019)

Sidste år mødte erhvervslivet til træf i Snurretoppen. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: Under temaet ”Grib erhvervsmulighederne!” inviterer Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune nu alle kommunens erhvervsdrivende til Erhvervstræf ’19. Datoen er onsdag den 13. marts.

Erhvervstræffets tema er inspireret af de mange forandringer, som finder sted i og omkring Stevns med flere tilflyttere, flere turister, med et nyt besøgscenter i Boesdal Kalkbrud på vej og som nabo til regionens store vækstcenter i Køge.

– Den udvikling, som Stevns gennemgår, kommer uden tvivl til at skabe nogle muligheder for vores lokale erhvervsliv. Derfor har vi i år valgt nogle spændende indlægsholdere, som hver især inspirerer til at udnytte de erhvervsmuligheder, fortæller erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.

Fra Klitmøller til Mt. Everest

Aftenen byder blandt andet på to spændende indlæg; dels fra Vesterhavet, dels fra verdens højeste bjerg.

Klitmøller blev i 1980’erne opdaget som et godt sted at surfe. Siden har man formået at udnytte surfernes forkærlighed for stedets gode bølger til at skabe vækst, turisme, bosætning og uddannelse. Finn Jorsal, der har fulgt udviklingen på tætteste hold, kommer og fortæller om, hvordan det lokale erhvervsliv har grebet de muligheder, som udviklingen har skabt.

Den anden foredragsholder er Lene Gammelgaard, som vil fortælle om en række metoder, der gør den enkelte bedre i stand til at gribe nye muligheder. Metoderne har hun bl.a. udviklet på baggrund af en dramatisk bestigning af Mount Everest og den nyeste neuroforskning.

Erhvervspolitik præsenteres

Der bliver også lejlighed til at drøfte erhvervsudviklingen med kommunens kommunalpolitikere og forvaltningen, som møder talstærkt op til Erhvervstræffet.

– Erhvervstræffet er et fælles forum, hvor kommunen og erhvervslivet i fællesskab kan drøfte og hente ny inspiration til Stevns’ erhvervsudvikling, og vi er rigtig glade for de inputs, vi får fra erhvervslivet i den anledning, siger formanden for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen (K).

På sidste års Erhvervstræf delte deltagerne deres inputs og idéer til kommunens nye erhvervspolitik, som dengang var i støbeskeen. I år kan deltagerne blive klogere på erhvervspolitikken, som trådte i kraft ved årsskiftet.

– Vi glæder os til at præsentere vores nye erhvervspolitik på Erhvervstræffet, for det er en politik, som i høj grad bærer de erhvervsdrivendes egne fingeraftryk og som rummer ambitiøse indsatser inden for iværksætteri og vores service over for erhvervslivet, fortæller Mikkel Lundemann Rasmussen.

Tre erhvervspriser uddeles

Et festligt højdepunkt til Erhvervstræffet bliver, når Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune i fællesskab hylder erhvervslivet og uddeler priserne som Årets Iværksætter og Årets Virksomhed. I år hylder de også de virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar, når de for første gang uddeler Årets CSR-pris.

Alle erhvervsdrivende og erhvervsinteresserede er velkomne til at deltage i Erhvervstræffet, som foregår den 13. marts kl. 17.30-21.30 på Restaurant Harmonien i Rødvig og er med spisning.

Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på Billetto eller via mail til Signe Kjærbølling – signe@stevnserhvervsraad.dk.
rmh

Nominerede til Årets Erhvervspriser

Årets Virksomhed:

  • Adamsen A/S
  • De Forenede Dampvaskerier Store Heddinge
  • Gymnastikefterskolen Stevns

Årets Iværksætter:

  • Fit & Sund Stevns
  • Renthjem.NU
  • The Norrmans

Årets CSR-pris:

  • Adamsen A/S
  • Din Tøjmand Store Heddinge
  • Landmand Bo Drews Henriksen

Skriv en kommentar