(Last Updated On: 11. april 2019)

Både børn og voksne skal have det sjovt til træning

Den 7. april afsluttede de 28 instruktører og hjælpere forløbet med en fælles kursusdag i Strøby Idrætscenter. (Foto: AIK 65 Strøby Gymnastik)

Strøby Egede: AIK 65 Strøby Gymnastik har i løbet af sæsonen 2018/2019 valgt at sætte fokus på trivsel. I samarbejde med DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) er alle instruktører i foreningen derfor blevet uddannet i konceptet ’Boost trivsel’.

– Foreningen har fokus på trivsel, fordi vi gerne vil sikre, at både børn og voksne har det sjovt til træning. Bestyrelsens motivation for at uddanne alle instruktører og skabe trivsel er, at det skaber en god og attraktiv forening. Og trives både instruktører og medlemmer, bliver de samtidig gode ambassadører for foreningen, siger formanden for AIK 65 Gymnastik, Dorte Larsen.

Under uddannelsesforløbet har der været fokus på flere elementer. Blandt andet er det vigtigt for trivslen, at der er gode træningsmiljøer, at børnene og de voksne har det godt og sjovt sammen på holdet, og at alle deltager aktivt. Det er centralt for et velfungerende hold.

Trivsel er ikke ensbetydende med, at instruktørerne må gå på kompromis med dygtiggørelse af gymnasterne på holdet. Tværtimod. God trivsel betyder samtidig bedre idrætslige resultater.

Det handler for trænerne om at få skabt de gode rammer og sikre, at børnene og de voksne har det sjovt og føler sig som en del af fællesskabet.

– Trivsel er et fælles ansvar i foreningen, og i AIK 65 Strøby Gymnastik står vi sammen om trivsel, slutter Dorte Larsen.

Skriv en kommentar