(Last Updated On: 26. juli 2022)

Den kendte duo Jane & Shane giver koncert på Stevns den 14. august på Klinten.

Duoen Jane & Shane’s gir’ den altid gas. (Pressefoto: Jesper Edvardsen)

Musik: Kulturforeningen Spilledåsen starter efterårssæsonen med Jane Clark og Shane Donnelly, som måske ikke siger så mange noget, men hvis man siger Jane & Shane, og tilmed citerer selveste Niels Hausgaard for dette om duoen: ”Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld – selv for døve!”, så dæmmer det nok hos de fleste.

For det var tilbage i 2003, at den kendte entertainer havde de to med i sit show, og de tog Danmark med storm.

Spiller på Hotel Klinten

Spilledåsens driftige booker, Lars Thorup Jeppesen, kan slet ikke få armene ned.

– Det er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med, siger han om den forestående koncert, der helt specielt finder sted på Hotel Klinten den 14. august kl. 20. Og hvis man vil kombinere det med en middag, skal man kontakte Hotel Klinten i Rødvig tlf. 56 50 68 00.

Men billetterne til koncerten kan købes på www.spilledaasen-stevns.dk, til en enhedspris på kr. 250, med mindre man er medlem af Spilledåsen, for medlemmer får 25 kr. i rabat, og da et helt års medlemskab koster 50 kr. så er det hurtigt tjent ind med de ca. 10 koncerter der afholdes om året.

Billetter kan også købes i Kontorcenteret i Store Heddinge, og i Staxen Bøger og Papir i Hårlev.

Smittende musikalitet

Jane & Shanes musikalske rødder er solidt forankret i den irsk/britiske folkemusik, men de mestrer også det klassiske og jazzen.

– Uanset om de spiller lyriske ballader eller livlige keltisk-inspirerede melodier med strejf af swing, er deres sofistikerede og symbiotiske samspil et kendetegn, som er helt særligt for dem. Altid med et glimt i øjet og et smil på læben. Og altid med publikum helt tæt på hjertet, lyder det fra Lars Thorup Jeppesen. Og han kan blive med, når han priser deres helt særlige lyd, smittende musikalitet og sofistikerede samspil, som er så kendetegnende for dem.

– Deres popularitet er ikke til at tage fejl af. Uanset om de står på scenen ved en slotskoncert, i et lille forsamlingshus, på en festival eller i et kulturhus, så tager Jane & Shane’s dygtighed, varme og udstråling altid publikum med storm, siger han.

Og så er der ved ikke mere tilbage end at gakke hen og se om det passer.

 

sky

Skriv en kommentar