(Last Updated On: 24. november 2020)

Julemarked for de kræsne plejer at trække mange besøgende til. Men sådan bliver det ikke i år, for grundet corona-situationen er det populære marked aflyst. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Aflysning: Julemarked for De Kræsne er i 2020 aflyst grundet Corona situationen

– Alle aktørerne er kede af beslutningen, men sikkerheden vejer nu en gang tungest. Hjemmesiden med stadeholderne fra julemarkedet i 2019 er opretholdt, så du kan fortsat finde de 41 kunsthåndværkere, fødevareleverandører og andre stadeholdere fra 2019, når du skal finde noget til julen. Corona situationen kræver dog, at du selv opsøger eller skriver til den leverandør, du ønsker at købe noget fra, oplyser julemarkedets koordinator, Johs Chr Johansen.

Hjemmesiden findes på stevnsjulemarked.dk.

Som man kunne læse i sidste uges udgave af Stevnsbladet, så har en af julemarkedets arrangører, Klinteshoppen, i lighed med tidligere år etableret en julebutik i Store Heddinge, nemlig i Algade 24, hvor en del af stadeholderne fra julemarkedet kan findes.

Og Traktørstedet Højeruplund holder åbent med de restriktioner, som gælder under Corona krisen. Læs mere herom på hojeruplund.dk.

Skriv en kommentar