(Last Updated On: 20. februar 2015)

IntimkoncertTorsdag den 26. februar. kl. 19 er der intim koncert med Bloch Eyot, der består af Nikolaj Bloch på guitar. Nikolaj Bloch er bosiddende i London, men kommer til Enderslev præstegård for at spille en akustisk koncert.
Genren er Magic Folkgrass, der er inspireret af Johnny Cash.
Nikoaj Bloch har spillet intimkoncerter i London, men aldrig før i Danmark.
– ”Jeg glæder mig til at komme til Enderslev og spille min første intim koncert i Danmark, da min søster bor her. Det er en helt uforglemmelig oplevelse som musiker at være så tæt på sit publikum. Det har givet mig de mest intime musik oplevelser, jeg nogensinde har haft. Kommunikationen med publikum er en helt anden end den man kan have på et normalt spillested”, siger Nikolaj.
Præsten i Enderslev, Camilla Diderichsen, har åbnet sine stuer, så oplevelsen bliver så intim som muligt.
Billetterne til koncerten koster 50 kr., hvortil menighedsrådet giver et glas vin. Billetterne købes i døren. Koncerten er for alle, der er interesseret.

Skriv en kommentar