(Last Updated On: 11. august 2020)

Tørsten efter live musik kan slukkes ved solooptræden i Karise

Det er førsteklasses musikere som klarinettisten Anna Klett, der giver solokoncert i Karise. (Pressefoto)

Musik: Økologisk bofællesskab Permatopia afholder fire intimkoncerter med fire af Danmarks mest anerkendte solister.

Første koncert finder sted søndag den 16. august klokken 15 på adressen Permatopia 77 i Karise, og den er med den færøske klarinettist Anna Klett.

Anerkendt musiker

Anna Klett var sammen med ensemblet Figura nomineret til Nordisk Råds Musikpris i 2017.

Hun er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København med debut i 1994, og modtog samme år den fornemme pris Premier Prix Virtuosité fra Conservatoire de Musique de Genève.

Hun har arbejdet med de fleste orkestre og ensembler i landet, men kærligheden til den ny og eksperimenterende musik har taget den største plads. Det er derfor også blevet til et stort tal uropførelser, både solo værker, kammermusik og musikteater.

Anna Klett er medlem af ensemblerne Figura og Athelas, og er medstifter af det færøske kammerensemble Aldubáran, og hun har modtaget Dansk Komponistforenings Musikerpris 2002 og Musikanmelderringens Kunstnerpris 2003.

Coronasikker koncert

Fysisk musik, så tæt på, at den er lige til at gribe fat i, forlyder det fra arrangøren Bjørn Hernes fra foreningen Lysbrud.

– Koncertsalens størrelse giver tætte og nærværende musik-oplevelser. Musikerne har valgt den musik de bedst kan lide, som de gerne vil dele med os andre, fortæller han.

Han lover desuden, at faren for smitte i forhold til corona-pandemien bliver taget alvorlig.

– Vi følger udviklingen løbende, og tager nødvendige forholdsregner, siger han, som også er den man skal kontakte på mailen: kontakt@bjoernhernes.dk for at tilmelde sig og købe billetter til 50 kr., som betales ved indgangen på MobilePay 22 75 59 81 eller kontant.

Komponist mm Peter Bruun samtaler med musikerne efter koncerten.

Klarinettisten Anna Klett vil bl.a. spille Beethoven samt moderne nordiske komponister.

Der kommer tilsvarende koncerter i både september, oktober og november.
sky

Skriv en kommentar