(Last Updated On: 9. december 2019)

Dorte Vedel ved at af sine nyeste værker; inspirationen hertil kommer fra Hildegaard von Bingen. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: I øjeblikket udstiller den lokale kunstner Dorte Vedel sine værker i Mediehuset.

Dorthe Vedel, der bor i Lyderslev og har malet siden hun var teenager, er oprindelig uddannet grafisk designer. Hun har sidenhen arbejdet som Art Director og illustrator på forskellige reklamebureauer, og arbejder i dag med sin egen kunst kombineret med bestillingsopgaver.

– Jeg befinder mig i øjeblikket i en periode med meditation og fordybelse, så det er de indre oplevelser, der kommer til udtryk på lærredet, forklarer Dorte Vedel, der også har fundet stor inspiration i Hildegaard von Bingens værker og musik.

– Et andet sted, hvor jeg ofte henter inspiration, er på Glyptoteket, hvor der i øjeblikket er en fantastisk udstilling ’Vejen til Palmyra’. Den har jeg allerede set to gange, fortæller Dorte Vedel, der bruger Goethes farvelære og metalliske farver i sine værker.

Malerierne kan ses resten af december og frem til udgangen af januar i Mediehuset på Nytorv 6 i Store Heddinge, mandag til torsdag fra kl. 8.30-16.00.
rmh

Skriv en kommentar