(Last Updated On: 10. april 2015)

Bebyggelsesprocenten hæves fra 40 procent til 45 procent for området Strandlunden II. Det har et flertal i kommunalbestyrelsen stemt for

Strandlunden-byg

STRØBY EGEDE: Strandlunden II tænkes bygget på arealet mellem Rema 1000 og det eksisterende rækkehusbyggeri på Strandlunden (Rokkedal byggeriet).

På dette område, ønsker bygherre Henrik Lind, OLC Ejendomme, at opføre ca. 25 boliger i 2 etagers rækkehuse med et samlet areal på 2.300 kvadratmeter. Hvis byggeriet i den form skal kunne realiseres, er det nødvendigt at hæve bebyggelsesprocenten med fem procent.

Dansk Folkeparti ønskede ikke at ændre i lokalplanen, og Varly Jensen, DF havde ønsket sagen forelagt i kommunalbestyrelsen.

”Entreprenøren, som købte restarealet var klar over bebyggelsesprocenten, og vi lovede på borgermødet i 2013, at vi ikke ville ændre noget. Ifølge lokalplanen skal der højst bygges 30 boliger på området. Folk føler sig trådt på”, sagde Varly Jensen og fortsatte:

”Der bliver vældige problemer med parkeringspladser. Skal de så holde på Remas parkeringspladser?

Ud af kommunalbestyrelsen 18 tilstedeværende medlemmer stemte seks imod: Varly Jensen (O), Janne Halvor Jensen (O), Line Krogh Lay (B), Jørgen Gregersen (B), Jan Jespersen (Ø) og Lonni Lypart (A)).

Læs mere i Stevnsbladet lørdag den 11. april.

Skriv en kommentar