(Last Updated On: 26. september 2019)

Det er disse seks velklædte herrer, som står bag swingende jazztoner på harmonien i Rødvig den 5. oktober. (Pressefoto)

Musik: Svenskerne kommer, dog ikke over isen, som det skete i 1658, som selv ældre læsere af Stevnsbladet vil have svært ved at erindre.

Denne gang er det også med blidere toner end under den første Karl Gustav-krig.

And all that jazz

Lørdag den 5. oktober står Second Line Jazzband, fra Gøteborg i Sverige, på scenen i Harmonien i Rødvig.

Den musikalske underholdning starter kl. 20, men man kan få Harmoni-Harrys velkendte jazzbuffet fra kl. 18.

Second Line Jazzband startede deres karriere allerede tilbage i 1989, og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagere.

Orkestret etablerede sig hurtigt som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet i mange lande og udgivet 14 CD’er.

Deres popularitet skyldes musikernes store evne til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidig være tro mod den New Orleansk inspirerede stil.

Fantastisk liveband

Bandet er i stadig udvikling, og repertoiret spænder fra alt mellem Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin.

Krydret med blues og gospel skaber disse musikere en energi, som sjældent forbindes med den traditionelle jazz.

– Kom og oplev dette orkester, der har gjort sig kendt som et fantastisk live band, hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet de spiller og møder publikum med, lyder det fra Tommy Ebbesen, som er bestyrelsesmedlem i kulturforeningen Spilledåsen, som står bag arrangementet.

– Lad tv’ets kanalskifter ligge og kom og lav lidt strækøvelser på dansegulvet eller bare lyt til godt musik i stedet for at se diverse genudsendelser i fjernsynet, siger Tommy Ebbesen.

Husk at købe billetter

Tidspunktet er altså lørdag den 5. oktober, og billetter skal bestilles på hjemmesiden www. spilledaasen-stevns.dk eller billettelefon 30 57 19 99 (torsdag og søndag kl. 16.00 -19.30).

Der er også to fysiske udsalgssteder: Staxen Boghandel Hovedgaden 56 i Hårlev tlf. 56 28 60 77 samt Kontorcenteret Algade 18 i Store Heddinge tlf. 56 50 33 32.

sky

 

Skriv en kommentar