(Last Updated On: 30. oktober 2018)

Koncertanmeldelse af: Tommy Knudsen

Lørdag d. 27. oktober var Kulturhuset Harmonien rammen om det halvårlige jazzarrangement, som Spilledåsen afholder i det hyggelige festlokale, der hører til stedet.

Der kunne købes forfriskninger i baren. (Foto: O. J. Johansen)

Lokalet har i de sidste par år forandret sig betydeligt. Fra at have et udseende som en gymnastiksal med ribber langs væggene og fodsvedslugt fra gulvene, ser vi i dag et lokale med lydabsorberende plader til at give musikken et bedre lydbillede, en god baggrundskulisse på scenen fra den afsluttede revy til musikerne samt vægge i indbydende farver.

Når der på denne aften også var dækket op med levende lys i femarmede lysestager på de hvidklædte duge med efterårets løv i passende farver, så kunne der ikke være en bedre ramme for aftenens arrangement.

Efter en lækker buffet kom aftenens aktører på banen – Basement Jazzbands 7 mand store orkester. Et sammenspillet band som mestrer den svingende dixiestil til fuldkommenhed. Et par gange forsøgte de dog at gå ud over deres vante musikalske rammer med bl.a. den gamle klassiker ”Me and Bobby Mcgee”. Dette faldt dog ikke så heldigt ud som jazzudgave, men så snart de vendte tilbage til deres traditionelle toner, så var den musikalske harmoni på plads igen.

Der blev danset, sunget med på de kendte melodier, og hos de mere tilbageholdne og tilbagelænede viste små vip med foden og små rytmiske nik med hovedet, at der også her var en stille glæde over den svingende musik.

Det blev en god aften, hvor alle var varmet godt op, før de begav sig hjemad i den bidende kulde.

 

Skriv en kommentar