(Last Updated On: 18. maj 2018)

Køge TRI Team står for femte gang for afviklingen af Stevns Jernmand, der i år afvikles Skt. Hans-dag, nemlig den 24. juni med start fra kl. 11 fra stranden i Rødvig

Cykelruten er på de smukke mindre stevnske veje, mens løberuten er malerisk med løb igennem Boesdal og oppe på Trampestien. (Pressefoto)

Stevns: Maj har budt på flot sommervejr, hvor cyklerne er fundet frem på landevejene, mens man kan løbe i den smukke bøgeskov. De mest friske triatleter har allerede indledt sæsonen med havsvømningen.

– Det gode vejr kan også mærkes på interessen for Stevns Jernmand, der nu nærmer sig de 400 deltagere, der kan vælge imellem to distancer i stævnet, nemlig en kort distance på 950 med svømning efterfulgt af 45 km. på cykel og 10,5 km. løb. Dette svarer til en kvart ironmandistance. De lange distancer er dobbelt så lange, svarende til en halv ironman, oplyser stævneleder Torben Karlshøj.

Stevns Jernmand havde sidste år 500 deltagere, og arrangørerne forventer samme interesse for stævnet i år.

– Stevns Jernmand er blevet en tilbagevendende begivenhed, der har fået det blå stempel fra Dansk Triathlon Forbund, som et kvalitetsstævne, der afvikles på en professionel måde, samtidigt med at startgebyrerne er lave, sige stævnelederen.

I år bliver der for første gang start for svømmerne i mindre grupper, da nogle deltagere tidligere har følt sig utilpas ved svømningen i én stor start.

 

Skriv en kommentar