(Last Updated On: 31. juli 2014)

LaeserneSkriverAf Jørgen Gregersen
(Den lidt sure sommeragurk)
Grusbakken 8, Valløby,
4600 Køge

Sommerferien kaldes også for agurketiden i pressen. Der skrives historier, som normalt ikke ville blive skrevet. Nedenstående er så mit bidrag til agurketiden.
Med den helt vidunderlige sommer vi har haft, har jeg ofte benyttet cyklen, når jeg skulle rundt omkring. Jeg har på disse ture konstateret, at Vejsvinet ikke hører til de truede dyrearter.
Det er helt utroligt hvad og hvor meget affald, der bare bliver smidt i vejkanten. Det mest mærkelige, jeg selv har set, var, da en bil under kørslen åbnede sideruden i passagersiden og ud i vejkanten blev smidt en brugt pizzabakke.
Jeg håber ikke, at jeg er den eneste, der ser affaldet ved vore veje og cykelstier. Jeg kan i flæng nævne øl- og sodavandsdåser, chipsposer, tomme mælkekartoner, chokoladepapir og meget andet.
Det er muligt, at mine normer for opførsel er lidt gamle, men jeg synes simpelthen, det er udtryk for dårlig opførsel bare at smide sit affald fra sig lige der, hvor man tilfældigt befinder sig.
Til de Vejsvin, som, jeg håber, føler sig ramt med dette lille indlæg, vil jeg sige: Det er muligt, at du tror, din mor kommer og rydder op efter dig, men det gør hun helt åbenlyst ikke. Kunne du derfor ikke overveje at aflevere dit affald i en af de affaldsbeholdere, som står rundt omkring, måske oven i købet i din egen skraldepose derhjemme. Det kræver så lidt af dig og gør vores allesammens natur lidt mere rar at være i.


Skriv en kommentar