(Last Updated On: 10. marts 2016)

12msb agJohnnys Cykler

Johnny Andersen udvider med 100 kvadratmeter butik ved siden at sit nuværende værksted. (Foto: Anders Grann)

HÅRLEV: På adressen Hovedgaden 3B – der har samme indkørsel som og ligger lige ved siden af Johnnys Cykelrep’s nuværende lokale på Hovedgaden 1C – udvider Johnny Andersen nu med en 100 kvadratmeter stor cykelbutik.

Det fejres lørdag den 19. marts kl. 9 til 15, hvor alle kunder, venner og forretningsforbindelser inviteres til åbningsfest.

Borgmester Mogens Haugaard Nielsen (V) starter dagen med at klippe snoren ind til den nye butik kl. 9, og herefter vil der være morgenkaffe med mere til de morgenfriske. Ved frokosttid er der pølser, frikadeller og lidt vådt til ganen.

– Jeg har nogle køtilbud på cykler til uhørt pris, der er minus 50 procent på cykeltøj, lagervarer, og værkstedet giver 20 procent rabat på regningen frem til den 1. april. Og så er der rabat på 20 procent på alle brugte cykler, også lagervarer, lover Johnny Andersen.

Han holder onsdagsåbent den 27. og 30. marts, hvor der vil være et stort udvalg af såvel nye som brugte cykler til festpriser.

– Jeg finder gerne et godt tilbud til senere levering og kan næste skaffe og levere de fleste mærker, så kig ind til en cykelsnak, siger Johnny Andersen.

Der er desuden nye åbningstider på vej, det bliver snart muligt at låne til cykelkøbet, og så henter Johnny cykler på hele Østsjælland mod lille betaling.

Hjemmeside og webshop er ligeledes under udvikling.
rmh

 

Skriv en kommentar