(Last Updated On: 22. marts 2019)

Tip et Hit med Karin og Klaus, når Ældre Sagen Vallø fejrer 20 års jubilæum. (Pressefoto)

Strøby: Ældre Sagen Vallø kan i år fejre sit 20. år, og det bliver fejret med både middag og musikalsk underholdning i Strøby Forsamlingshus.

Festlighederne løber af stablen onsdag den 10. april fra kl. 13 til ca. 16.30 – med god mad, godt selskab og den populære musikquiz ’Tip et Hit’, hvor Klaus fra Klaus og Servant spiller og synger, mens Karin hygger med sjove spørgsmål til de enkelte sange. Det er selvfølgelig tilladt at synge med, og så er der gode præmier på højkant til de heldige vindere.

På menuen er både sild, tarteletter, ribbenssteg, ost, kage og kaffe. Øvrige drikkevarer kan købes.

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest den 2. april til enten Ilse Drexel på tlf. 40838670 eller e-mail ilsedrexel@hotmail.com eller til Lilly Beblein på tlf. 21401268. Det koster 150 kroner at deltage.

Ældre Sagen Vallø har efter årsmødet netop afholdt konstitueringsmøde, og foreningens formand, Ilse Drexel, oplyser, at bestyrelsen er uændret:

– Blot har vi fået en ekstra suppleant, Kaja Andersen. Repræsentanter for koordinationsudvalget er også stadig de samme: Ib Rasmussen, Peter Grønvold og Arne Kjeldsmark, fortæller formanden.
rmh

Skriv en kommentar