(Last Updated On: 9. januar 2020)

Stevns Løbeklub var klar til Nytårsløb i det dejlige vejr. (Privatfoto)

Stevns: På årets sidste dag var 60 løbere, de fleste fra Stevns Løbeklub, samlet til det årlige nytårsløb med efterfølgende kransekage, bobler og godter. Vejret var flot, løberne pyntet med hatte og serpentiner, og festligt så det ud.

For øvede og begyndere

Den 4. januar startede Stevns Løbeklub – i samarbejde med Sparta – træning til CPH maraton, som afvikles den 17. maj. Der vil være depoter på træningsruterne, ligesom det også vil være muligt at træne til halvmaraton, for eksempel til Broløbet den 20. juni. Der løbes i forskellige tempi, så alle kan følge med.

Stevns Løbeklub kan den 11. januar fejre 10 års jubilæum. Det bliver markeret med naboløb i Bøgeskoven kl. 9 og fest om aftenen. Stevns Løbeklub har været så heldige at få sponseret en pavillon af Vaskerifonden. Den har allerede været brugt flere gange, men skal officielt indvies denne dag.

Stevns Løbeklub starter hold for begyndere den 13. januar med afgang fra Stevnshallen kl. 18.00. Når holdet har gennemført træning omkring juni måned, vil man være klar til at løbe 5 kilometer og kan derefter fortsætte på et af de andre hold, som er i klubben.

Har man lyst til at være en del af Stevns Løbeklub, kan man møde op ved Stevnshallen, hvorfra der løbes mandag og onsdag kl. 18.00.

Skriv en kommentar