(Last Updated On: 16. september 2019)

Motion: For 30. gang er motionsklubben i Valløby klar til det årlige Valløby Løb. Det bliver lørdag den 21. september, hvor der kl. 13 lægges ud med et 2 km. langt Børneløb. Herefter følger 5,5 og 10 km. løb samt 5,5 km. gang, alle med start kl. 14.00. Og løberuterne er lagt i og omkring Valløby samt Vallø Slot.

Vil man gerne løbe med, kan tilmelding ske på klubbens hjemmeside valloebymotion.dk. Online tilmeldingen lukker torsdag den 19. september kl. 23.59.

– Herefter er der eftertilmelding på dagen frem til starten går i Valløby Forsamlingshus, hvor der også er målområde. Men for at lette presset på løbsdagen opfordrer vi til at tilmelde sig på forhånd, siger klubbens formand, Jørgen Møller Jensen.

Startnumrene hentes på løbsdagen fra kl. 11.30 forsamlingshuset. Det er også her, der er mulighed for omklædning.

Løbet er opdelt i aldersgrupper, og der vil være præmier til alle gruppevindere samt rigtig mange lodtrækningspræmier blandt alle deltagere.

– Valløby Motion har 35 frivillige hjælpere klar til at guide løberne rundt, så alle kan få en god oplevelse. Efter løbet er der frugt og chokolade til alle deltagere og mulighed for lidt at spise, da Kok Med Kul På vil grille efter løbet, lover formanden.

Al parkering på løbsdagen foregår ved renseanlægget på Køgevej cirka 300 meter fra start. Der vil være skilte, som viser vej.

Skriv en kommentar