(Last Updated On: 28. juni 2018)

Revyperlers åbningsnummer. Fra venstre Max Hansen, Kasper D. Gattrup, Rikke Buch Bendtsen og Charlotte Amalie Kehlet. (Foto: Klaus Slavensky)

Revyvig: Så har der været premiere på Danmarks eneste revy, som har det særkende, at de specialiserer sig i alle de gode og afprøvede revynumre, som vi kender og elsker.

Rødvig Revyen 2018 Revyperler.

Bedste Revy Perler

Deres udsendte er ikke teatervidenskabeliguddannet anmelder, men har set over hundrede revyer siden barndommen.

2018-Revyperler er formidabelt, og den bedste revyperle, som har været vist i de ti år Rødvig Revyen har eksisteret.

Minus pensionistrabat

Nævnt i flæng: Kasper D. Gattrups forrygende monolog om bedemanden, der siger øv til rygekampagner og afspritning af hænder, som medfører færre kunder alias dårlige tider for “en branche, der er afhængig af andre”, og som derfor heller ikke giver pensionistrabat.

Eminent opført af Kasper D. Gattrup selv.

Hyldest til revykvinder

En herlig forvekslingskomedie med hele ensemblet på et plejehjem, hvor termokander har hovedrollen.

Alle fire skuespillere er også på når Stuart Goodsteins potpourri sender kærlige hilsner til et skønt udvalg af “revyens kvinder”.

Revyperlers to kvinder tar’ gas på storbykvinden vs fiskekonen i sketchen “Spis fisk”.

To dejlige revykunstnere

Revydebutanten Charlotte Amalie Kehlet leverer herlig sprogmagi i en monolog om ligebehandling, og Rikke Buch Bendtsen fremfører revyens “´frække” nummer om sexologen, der præsenterer sin otte siders lange bog “Hverdags-sex… en hurtig indføring«.

Max’ revypoesi

Max Hansen har fundet en genre i de stille, tænksomme numre, og skaber poesi med Osvald Helmuths “Sidste bon”, så man får lyst til at blive i nummerets værtshus til langt efter lukketid.

Fællessange er der med “Mariehønen” og “Kys hinanden”, så alle publikummer fik rørt deres indre sangfugl.

Ba dump, bum, bum, bum

Jazzviolinisten Svend Asmussen, som blev 100 år og døde i 2017, fik en hilsen med hans kendingsmelodi “June Night” og et Swe-Danes nummer, opført af Kasper D. Gattrup, Rikke Buch Bendtsen og Charlotte Amalie Kehlet, som også viste sit talent på violen.

Man går fra revyperler i opløftet stemning, mens man nynner Scandinavian Shuffles’ “Ba dump, bum, bum, bum, da dump, bum, bum, bum, da lap da ba du ba dap”.

sky

Se Stevns Web TV fra den røde løber

Skriv en kommentar