(Last Updated On: 28. december 2017)

Hjerternes “by” er Stevns!

Da det sociale værested på Stevns “Café Stevnen” gik i luften med en lille hyggelig juleinvitation til årets Juleaften for femte gang, annonceret i Stevnsbladet med opfordring til næstekærlighed, var det med spænding og holdt vejr – ville der igen i år være en lille gave til hver en gæst?

Julemiraklet startede allerede, da jeg blev kontaktet af slagtermesteren fra SuperBrugsen i Store Heddinge: “må vi ikke have lov at være med til at gøre en forskel”, et overvældende “kald”, som i hele december – med Steen og Dennis i spidsen og ikke mindst hele det dejlige team, de har i ryggen – har gjort et hjerteskærende indtryk og som vil give genlyd langt ind i det nye år. TAK.

Og TAK er jo kun et fattigt ord, for bare på 14 dage har mere end 100 forskellige borgere og forretningsdrivende henvendt sig og overøst Café Stevnen med så mange gaver, donationer og varme ord, at ingen TAK her slår til!

Måske er jeg ikke indfødt Stevnsbo, men ingen er mere stolt og taknemmelig for netop at bo og arbejde på og for Stevnsboerne. Kald det bare Udkantsdanmark, men Stevns er et levende eksempel på, at først når det indre og det ydre forenes, opnås en helhed, når den helhed så bliver til næstekærlighed, ja så kan man vel tale om, at det Ydre sørger for, at det indre ikke falder i vandet eller løber ud i sandet, og dette må så være indbegrebet på Stevns.

TAK!

Med Venlig hilsen
Rikke Ackermann
Det sociale værested Café Stevnen

 

Skriv en kommentar