(Last Updated On: 22. december 2014)

I lørdags bød Dagli’Brugsen på glögg og æbleskiver i forbindelse med den traditionelle udlevering af julesokker assisteret af selveste julemanden

Julemand-Strøby

STRØBY: Hvert år i december har børnene i Strøby og omegn mulighed for at aflevere deres julesok i Dagli’Brugsen, og julemanden sørger så for, at der kommer lidt godter i. I anledning af julen havde Brugsen også inviteret alle egnens kunder på glögg og æbleskiver og en lille snak med bestyrelsen. Vejret var rigtig dansk julevejr med kaskader af regn og blæst, så mange var glade for at få varmet fingrene på den varme drik.

”Det blev en ganske hyggelig dag og det er tydeligt, at kunderne værdsætter at også bestyrelsen kommer i butikken og er med på at lytte til kunderne. Alt sammen er et led i Dagli’Brugsens strategi om lokal forankring. Uden kunder ingen Dagli’Brugs. Så enkelt er det”, siger Jan Sørensen, næstformand i Dagli’Brugsen Strøby, og fortsætter:

”Heldigvis bakker kunderne godt op om forretningen, der ser ud til at komme ud af året med et overskud på bundlinjen. I betragtning af tidens krisestemning og hyppige butiksdød er det bestemt noget vi er tilfredse med i bestyrelsen”.

Skriv en kommentar