(Last Updated On: 16. november 2021)

Rødvig: Rødvig Borgerforening har i år valgt at slå jule- og loppemarkedet sammen til et hyggeligt indendørs arrangement. Det sker søndag den 21 november kl. 10-15 i Kulturhuset Harmonien i Rødvig – og der er gratis entré.

(Arkivfoto)

Der vil være alt inden for julerier, både hjemmegjorte nisser, malede julesten, adventskranse og dekorationer. Ud over det, finder man også hjemmelavet snaps, kosttilskud, hudpleje og loppeting, lige fra små dimser til kongeligt porcelæn og lamper.

– Foreningen har nogle gange tidligere holdt et indendørs loppemarked på Harmonien. Det har hver gang været så en stor en succes, at vi nu gentager det. Der kommer altid rigtig mange besøgende og stadeholderne har også fået solgt godt ud fra gemmerne siger formanden for Rødvig Borgerforening, Freddie Larsen.

Restaurant Harmonien serverer en lækker advent-frokostbuffet, reservation af bord anbefales, hvis man vil være sikker på at få en spiseplads.

Der vil være mulighed for at tegne et medlemskab af Rødvig Borgerforening. Til gengæld er alle stadepladser allerede solgt.

Skriv en kommentar