(Last Updated On: 25. november 2021)

Stevns Amatør Scene er igen parat til at juleglæde store som små i Snurretoppen den sidste weekend i november. (Pressefoto)

Teater: Stevns Amatør Scene har ifølge Lene W. Overgaard rystet nedlukningstiden af sig, og parate til at præsentere det traditionsrige julestykke, hvor børn spiller for børn i alle aldre i Snurretoppen i Store Heddinge.

Juleteater om Grønland

I år spille Amatørscenen et julestykke, der faktisk handler om meget andet end jul.

Nemlig om en lille familie, mor og tre børn i alderen fra 11-15 år, som flytter til Grønland.

Der er også en far, som måske er hemmelig spion og altid væk, men det er en gåde, som teaterstykket måske finder et svar på?

Moren er sygeplejerske og alle er vilde med Grønland, hvor der er isbjørne, isbjerge og masser af julesne. Nå, måske ikke alle, for den ældste datter savner vennerne, og storebroren er en sjov ballademager.

Men de møder selvfølgelig også nisser og selveste julemanden og hvad sker der så? Det kan man forvisse sig om med en billet i hånden til Snurretoppen i Algade 23, hvor “Julemandens lykke” spilles fredag den 26. nov. kl. 19, og igen lørdag den 27. nov. og søndag den 28. nov., begge dage kl. 14.

Ring efter billetter

Billetter til juleeventyret fås hos Stevns Amatør Scenes egne folk. Lunde: 2991 5202 fra kl. 10-14, og så overtager Pernille på 3025 3002 fra kl. 14-20, så der er rigeligt af muligheder for at sikre sig en billet.
sky

Skriv en kommentar