(Last Updated On: 11. oktober 2019)

Friluftsscenens skuespillere har endnu ikke fået kostumerne på, men det kommer, og den 6. og 7. december er de alle i juletøjet. (Pressefoto)

Teater: Der er kun syv uger til julemåneden starter, og selv om det for nogle kan forekomme for tidligt at tale jul og nisser, så er Stevns Friluftsscene i fuld gang med årets juleforestilling, som bærer titlen ”Jul i Møllekroen”.

To forestillinger

Julen er traditionernes tid, og ingen jul uden Stevns Friluftsscenes årlige juleforestilling.
I år præsenterer Friluftsscenen julekomedien ”Jul i Møllekroen” af Georg Olsen, så der bliver masser af julehygge og julestemning.

Forestillingen har premiere fredag den 6. december kl. 19:30, og spiller igen lørdag d. 7. december kl. 19:30 i Kulturhuset Harmonien i Rødvig.

Instruktionen er i år lagt i hænderne på Menna O. Poulsen, der har været aktiv på Friluftsscenen i mange år, og som har spillet flere roller både på og bag scenen.

En lille juleforelskelse?

Menna O. Poulsen og resten af holdet arbejder i disse dage ihærdigt med replikker, sange, karakterer, kostumer, kulisser, rekvisitter mm., så de er klar til at fortælle historien om Jan fra København, hvis bil kører i grøften lillejuleaften, lige ud for ”Møllekroen”, så han er nødt til at holde juleaften hér sammen med ”Møllekroens” beboere, gæster og øvrige klientel.

– Det går ikke ubemærket hen, og mon ikke der lurer en lille juleforelskelse, lidt drillerier og juleløjer midt i al julehyggen? spørger Sophie Jørgensen fra Friluftsscenen.

Billetter og buffet

Billetsalget er allerede gået i gang, og hvis man vil sikre sig billetter til den 6. og/eller 7. december, så kan de bestilles på www.stevnsfriluftsscene.dk, på mail: billetter@stevnsfriluftsscene.dk og på tlf.: 26 15 26 26.

Billetter med buffet koster 275 kr. for voksne og 135 kr. for børn op til 14 år. Fredag udgøres buffeten af Harmoniens velsmagende og berømte højrebsbuffet, mens buffeten lørdag udgøres af flæskesteg med alt hvad dertil hører samt ris á la mande. Igen i år kan man vælge enten at indtage buffeten i salen eller på balkonen, men vil man have balkonpladser, skal man være hurtig, da de kun udbydes i begrænset antal.

Vil man læse mere, så er det på: www.stevnsfriluftsscene.dk og www.facebook.dk/stevnsfriluftsscene.
sky

Skriv en kommentar