(Last Updated On: 12. december 2019)

Tre stjerner vil glimre til julekoncerten i Himlingøje Kirke den 18. december kl. 19, og det er fra venstre Charlotte Andersson, Anna Kromann og Rose-Ann Mirja Semler.
(Fotomontage: Mikkel Hoffmann-Rasmussen)

Koncert: I denne søde juletid er der altid mulighed for at ryste juleræset af sig, og finde ind til en af de mange julekoncerter, som afholdes i bl.a. kirkerne på Stevns.

Onsdag den 18. december er det Himlingøje Kirkes tur til at afholde julekoncert.

Stemningsfuldt program

Ida Secher, som er sognepræst i Enderslev, Vråby og Himlingøje, er koncertværtinde.

– Pragtfulde stemmer og skøn akkompagnement har man i vente ved årets julekoncert, siger hun, og fortæller, at julekoncerten et stemningsfuldt program, som byder på nogle af julens smukke, nostalgiske og elskede julesange, christmas carols, nyere julesange og meget mere.

Tre spændende sangere

Det er sangerne og musikerne Rose-Ann Semler, Anna Kromann og Charlotte Andersson som kommer og underholder.

Rose-Ann Mirja Semler er uddannet i klassisk sang og arbejder som kirkekorsanger i Frederiksborg Slotskirke, 2. alt i DR Koncertkoret og er derudover freelance.

Hun kalder sig selv livskunstner og er bl.a. uddannet i homøopati og akupunktur, og er aktiv udøver af yoga, pilates, chi gong og løb, og meget mere.

Anna Kromann, er ligeledes kirkesanger i bl.a. Ølstykke, og giver koncerter som sopran mange steder.

Charlotte H. Andersson er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 1997 i saxofon og sang, og desuden uddannet organist ved Sjællands Kirkemusikskole i 2011. Hun har et rigt musikalsk cv og har bl.a. undervist på det multikulturelle Goldschmidts Akademi i København, og spillet med de indsatte i Anstalten ved Herstedvester.

Fri adgang og forfriskning bagefter

Så det er spændende sangmennesker, som gæster Himlingøje Kirke onsdag den 18. december kl. 19.

Efter koncerten bydes der på en lille forfriskning.

Koncerten er gratis.

sky

 

Skriv en kommentar