(Last Updated On: 23. november 2021)

Mød ham i Hellested, Store Heddinge, Rødvig og Hårlev

Julemanden og nissemor har før været på Stevns, her tændes træet på Nytorv i Store Heddinge. (Arkivfoto: Mikkel Hoffmann-Rasmussen)

Juletræ: Ifølge pålidelige kilder fra Nisseposten skulle selveste Julemanden have klargjort kane og rensdyr til turen fra Grønland til Stevns.

Og han får kane-susende travlt.

Der er nemlig hele 5 steder han skal nå i den kommende weekend.

Lysene skal tændes

Julemanden kommer allerede fredag den 25. november til Dejlig’Brugsen i Hellested kl. 17, og har godter med til børnene.

Lørdag den 27. november starter Julemanden i Rødvig ved Dagli’Brugsen kl. 11. Han har også taget sin kone med til Rødvig, hvor der serveres gløgg og æbleskiver og selvfølgelig er der også tænkt på de artige børn.

Denne lørdag kaner han videre til både Store Heddinge og Hårlev.

I Store Heddinge er han allerede at finde kl. 14.00 på legepladsen overfor Netto, hvor han skal have hjælp af de mange børn til at komme igennem byen til det store træ på Torvet. Algade er omdannet til gågade med julehygge, boder og stop på turen. Super Brugsen deler lækkerier ud og på Hansen Café og Bar er der bål i haven, varm chokolade, gløgg, æbleskiver og snobrød fra kl. 12-15. Når klokken bliver 16 vil Julemanden tænde det store træ på Torvet.

Og tro det eller ej, han tænder også juletræet samme dag kl. 16 ved SuperBrugsen i Hårlev – men først skal træet vises – så Julemanden har fået hjælp fra SuperBrugsen til at servere gløgg og æbleskiver fra kl. 15.30. Hårlev Boldklub og OK Benzin arrangerer sjove konkurrencer og der er gratis godteposer til alle børn ifølge forældre.

Men så er det også ved at være slut med Stevnsbesøget, dog snupper han lige en ekstra tur i Hårlev ved Frivilligheds-og Sundhedscentret søndag den 28. november kl. 16.30.
kic/sky

Skriv en kommentar