(Last Updated On: 25. november 2019)

I hvert fald her på Stevns, hvor han skal besøge flere forskellige byer og tænde deres juletræer

Stevns: Nedtællingen til julen går for alvor i gang i den kommende weekend, med den første dag i december, 1. søndag i advent og ikke mindst de traditionsrige juletræstændinger rundt omkring i byerne.

Det gælder også her på Stevns, hvor Julemanden allerede fredag eftermiddag den 29. november kl. 17 kommer på besøg i Dagli’Brugsen ved Hellested og sørger for at tænde byens træ. Og mon ikke der også vil være lidt godt til ganen – til både de voksne og børnene.

Dagen efter, altså lørdag den 30. november, er Julemanden og hans kone både i Rødvig og i Hårlev. Første stop er foran Dagli’Brugsen i Rødvig kl. 11, og det bliver på cykel med sækken fuld af karameller. Også her er der lidt lækkerier til både børn og voksne.

Kun tre timer senere begynder julerierne foran SuperBrugsen i Hårlev, hvor der i år er både julemarked og pigegarde. Festlighederne begynder allerede kl. 14, mens Julemanden og hans kone kl. 16.30 tænder juletræet foran SuperBrugsen, der som altid har sørget for slikposer, gløgg og æbleskiver.

Også om søndagen, den 1. december, har Julemanden to stop på Stevns. Det ene ved Rema1000 i Strøby Egede, hvor man kan få taget sit foto med julemanden, mens Solgårdsparkens Støtteforening sørger for knas til alle.

Det andet er på Nytorv i Store Heddinge, hvor der vil være musik med Borup Brass Band fra kl. 14.30. Også julemanden er i byen fra kl. 14.30. Han har sækken fuld af karameller, og så kan man både få taget sit foto sammen med ham og aflevere sine sutter. Sutterne vil frem til juleaften hænge på Mediehusets balkon. Derefter tager Julemanden dem med op til Grønland, når han rejser hjem.

Både i Store Heddinge og Strøby Egede tændes træet kl. 16, men da Julemanden har særlige evner, er det ikke noget problem for ham at være to steder på en gang.
rmh

Skriv en kommentar