(Last Updated On: 2. december 2019)

Kunst og keramik er nogle af de ting, man kan finde på Julemarked for De Kræsne. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Højeruplund: Den 8. december fejrer ’Julemarked for De Kræsne’ fem års fødselsdag.

Julemarkedet på Højeruplund er blevet en stevnsk tradition med over 1.000 gæster, og hvor et rigt udvalg af kunsthåndværkere, fødevareproducenter, håndværksspecialister og kulturformidlere fra Stevns tilbyder deres kvalitetsprodukter.

Traditionerne holdes i hævd

Julemarkedet satser på kvalitetsprodukter indenfor kunsthåndværk, fødevarer, håndværksspecialiteter og kultur.

Julemarkedet tiltrækker et kræsent publikum, der sætter pris på en søndagsudflugt med en bid brød til det smukke gamle traktørsted ved Højeruplund. Dermed lægger julemarkedet sig i tråd med de mange andre arrangementer, som i over hundrede år har trukket gæster til Højeruplund fra nær og fjern.

Varieret kvalitetsudvalg

Der er i 2019 tilmeldt 45 stadeholdere med kunsthåndværk, fødevarer, håndværkspecialiteter og kulturtilbud.

Produkterne spænder fra keramiske værker over foto, tekstilkunst, smykker, akvareller, træarbejder, glaskunst, origami, pileflet, håndskårne piber, maleri, børstenbinderi, hånddyppede lys og blomsterdekorationer til frugt, grøntsager, marmelader, syltede sager, fisk, kødvarer, ost, charcuteri, krydderurter, honning, vin, the og kaffe, samt bøger og kvalitetstryk.

Ny hjemmeside

Julemarkedet byder også på to arbejdende værksteder – et smedeværksted og et trædrejerværksted. Husk også at medbringe dine knive og sakse, så skærsliberen kan bringe dem i topform til julen.

Også efter den 8. december vil der være gang i julemarkedet, i hvert fald på den nye side stevnsjulemarked.dk, der holder åben frem til næste julemarked. Den kan du altid gå ind og besøge, så du for eksempel kan finde et produkt eller en stadeholder, som du har stiftet bekendtskab med på Julemarked for De Kræsne.

Skriv en kommentar