(Last Updated On: 26. november 2019)

Hjemmestrik, dekorationer og henved 7.200 småkager er noget af det, der fristes med ved årets julemarked i Ræveholm

Der er også lækkert hjemmestrik på årets julemarked i Ræveholm. (Foto: Rita Siig)

Rødvig: De kreative beboere i seniorbofællesskabet Ræveholm afholder traditionen tro eksklusivt julemarked.

I år over to dage, hhv. fredag den 29. november mellem kl. 16.00 og 20.00 og lørdag den 30. november fra kl. 10.00 til 15.00.

– Det er 9. år, vi holder julemarked. Igen i år bliver der tryllet med kreativiteten, og det har resulteret i mange flotte ting, siger en af initiativtagerne, Rita Siig og fortsætter:

– Vi er så heldige, at en af Danmarks bedste strikkere bor i Ræveholm. Det resulterer i de smukkeste håndstrikkede og meget lækre julegaver. Der er også salg af små strikkekits, hæklede juletræer og mange andre spændende ting.

Andre har været på juleinspirationskursus og har fået en masse spændende ideer med hjem, som skal afprøves i år. I ugen op til julemarkedet bliver der lavet indendørsdekorationer, både med og uden kalenderlys, samt adventskranse.

– Vi har også lavet mange spændende ting til at pynte op med udendørs samt gravpynt, dørkranse med mere. Og det hele sælges til meget rimelige priser, siger Rita Siig.

Og Tina bager småkager, to forskellige slags, ialt cirka 7.200 småkager – så mon ikke der bliver nok til alle i år.

Der er også mulighed for at nyde et glas glühwein og æbleskiver, mens man kan høre mere om det dejlige bofællesskab for seniorer, slutter Rita Siig.

Skriv en kommentar