(Last Updated On: 26. oktober 2021)

Handelsstandsforeningen har afholdt julemøde med byens butikker.

Handelsstandsformand Bo Henriksen lover, at julemanden kommer til Store Heddinge lørdag den 17. november. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Erhvervsliv: Juletræets tænding på Nytrov bliver i år lørdag den 27. november, og i år fortsætter starten på julefesten hele dagen, lover formanden for Store Heddinge Borger & Handelsstandsforening, Bo Henriksen, som dog ikke endnu vil afsløre hvornår Julemanden kommer, men han kommer!

Udvidet juleaktivitet

Bo Henriksen håber, at det længere forløb gavner byens butikker, som dermed får lidt mere glæde af alle besøgende.

– Vi håber, at kunne lave forskellige happenings i løbet af lørdagen, som slutter med at julemanden går tur gennem byen, oplyser Bo Henriksen og fortsætter:

– Den sidste søndag i Advent holder butikkerne åbent, og igen vil Handelsstandsforeningen sørge for at der kommer liv i Algade med musik og julemarked. Vores julebelysning i byen kræver en kraftig gennemgang og nytænkning. der vil blive sat to prøvelyskæder op, som der så kan stemmes om. Planen er, at kæderne skal hænge året rundt og vi kan hænge forskellige temaer op i løbet af årets gang, forklarer han og fremhæver, at julebelysningen vil blive sat op i uge 46.

Legepladsen fik en omgang

Arbejdsdag på legepladsen ved Kronhøjvej i Store Heddinge. (Privatfoto)

Store Heddinge Borger & Handelsstandsforening ligger ikke brak indtil jul.

Fornyligt blev byens nye legeplads blev gennemgået før vinteren, og mange mødte op for at deltage i små reparationer samt svingende malerpenslen..

– Karrusellen, som har haft problemer med vand i gruset, fik boret en omgang huller for at bryde trafiksålen fra byggeriet. Nu ser vi lige tiden an over vinteren, hvis det ikke har hjulpet så sætter vi et dræn op. Og volden til rutsjebanen fik nyt jord således, at den ikke vil være så stejl, lyder det fra formanden. Så lidt forskud på julegaver har byens børn da fået.
sky

Skriv en kommentar