(Last Updated On: 19. december 2019)

Der var blandt andet dansepiger med i Gymnastikefterskolens moderne fortolkning af Juleevangeliet. (Foto: Gymnastikefterskolen Stevns)

Boestofte: Rekordmange mennesker var mødt op for at opleve det traditionsrige Julemøde på Gymnastikefterskolen Stevns, der havde sørget for kreative værksteder, show, sang og Luciaoptog.

Luciapigerne satte scenen med deres stemningsfulde, højtidelige optog og smukke sang, efterfulgt af fællessang og mulighed for at strække benene, nyde lune æbleskiver og hyggesnak.

Efter pausen gik eleverne på med deres festlige, sjove og kreative forestilling ”Hvordan var det nu det skete” – en moderne fortolkning af Juleevangeliet.
Juleevangeliet har nok aldrig været fortalt på den måde før, og publikums latter og grin lød mange gange undervejs.

Der var Instagram liveoptagelser og sjove sketches med stikpiller til indfødsretsprøven og borgerservice. Der var engle og duer højt til vejrs. Der var æsler, får og træer, som dansede, sammen med yndefulde stjerner og der var hellige trekonger på deres vandring mod Josef og Maria. Der var upassende dansepiger og røvere, der forsøgte at stjæle de hellige tre kongers guld, der var Herodes, som ville have fat i Jesusbarnet og der var et brag af en kampscene med springernes saltoer, skruer, serier og meget mere.

Kombinationen af digitale indslag, fantastisk sceneudsmykning, live musik, dans, skuespil, digte og spring gjorde det til en særdeles seværdig oplevelse, og skolens dygtige band og sangere understøttede showet på smukkeste vis hele vejen igennem.

Aftenen sluttede med sang, først fra eleverne, som alle var samlet på scenen og sang så hårene rejste sig. Dernæst med fællessang for hele forsamlingen – og var man ikke i julestemning inden, så kom man det denne aften.

Skriv en kommentar