(Last Updated On: 10. december 2021)

Herfølgekoret synger julen ind i Store Tårnby Kirke

Herfølgekoret giver julekoncert i Store Tårnby Kirke på søndag. (Pressefoto)

Store Tårnby: For mange musikglade mennesker er lyden af smukke julemelodier en fast tradition i december. Derfor manglede der en vigtig del af juleforberedelserne sidste år, da næsten alle julekoncerter blev aflyst som følge af corona. Det sker ikke i år, hvor en række koncerter gennemføres efter gældende coronaregler.

Således indbyder Nordstevns Pastorats menighedsråd til julekoncert med Herfølgekoret i Store Tårnby Kirke 3. søndag i advent – søndag 12. december kl. 14.00.

Korets dirigent Otto Laust Hansen har i øjeblikket travlt med at lægge sidste hånd på programmet, hvor publikum kan se frem til at høre en række godbidder fra korets store repertoire. Uden at afsløre detaljer står det fast, at der både vil blive genhør med nogle af de smukke korsatser fra den store, engelsksprogede korlitteratur, julesange fra andre nordiske lande og selvfølgelig de uundværlige danske julesalmer – og et par nye værker bliver der også plads til ved koncerten.

For at overholde sundhedsmyndighedernes krav og sikre alle en tryg oplevelse i en coronatid skal alle, der ønsker at overvære koncerten, vise gyldigt coronapas ved indgangen til kirken.

Efter koncerten er menighedsrådet vært ved vin og snacks, og Herfølgekoret kan nok lokkes til at give et par ekstranumre.

Skriv en kommentar