(Last Updated On: 24. november 2020)

Det er forældre til klubbens børne- og ungdomsspillere, som vil betjene kunderne. (Privatfoto)

Strøby Egede: Grundet et større anlægsprojekt, der i øjeblikket foregår i Solgårdsparken, bliver det ikke muligt for AIK 65 Strøby at sælge juletræer fra parkeringspladsen i år, en lokation som klubben har haft i over 20 år.

– Klubben overtog den oprindelige plads ved Prambrohuset, som ligger på grænsen imellem Sjælland og halvøen Stevns. For en del år siden havde man også holdt flyttedag, da man tre år solgte fra P-pladsen ved REMA 1000, fortæller Johnny Thorsen fra AIK 65 Strøby.

Og i år 2020 – som på alle måder har været et atypisk år – holder man så flyttedag igen, til Strøby IC på Lendrumvej 3.

– Men bare rolig, både julenissen og servicen flytter med til Lendrumvej 3, hvor vi har første åbningsdag den 27. november kl. 14. Herefter vil der være åben de tre første weekender i december, inklusiv fredage, oplyser Johnny Thorsen.

Få fod på julen

Faktisk bliver servicen opgraderet, for ud over levering af juletræ på matriklen, så vil den rullende julekane have et mindre sortiment med, når den kommer forbi og der vil også være mulighed for at få sat en fod på sit nyindkøbte juletræ.

– Ønsker man at benytte dette fantastiske tilbud, bedes man kontakte den ansvarlige for AIK 65 Strøbys juletræssalg på 60183212 eller sende en mail på: mraik@hotmail.com. Det er vigtigt, at man oplyser en cirkahøjde på træet, og så vil julemanden kommet med tre forskellige størrelser, siger Johnny Thorsen.

Der sælges endvidere pyntegran og et eventuelt overskud fra julesalget vil gå til AIK 65 Strøbys børn og unge.

På ganske bæredygtig vis kan man også få afhentet sit udtjente juletræ til næste år, et tilbud der dog primært henvender sig til pensionister og gangbesværede.
AIK 65 Strøby oplyser til sidst, at man vil være tilbage i Solgårdsparken igen i 2021.

Skriv en kommentar