(Last Updated On: 2. november 2015)

Læserbreve-735x415Af: Ruth Kobbeltvedt, Stuven, Rødvig

Tusind tak for omsorg og tilbud om hjælp

Torsdag aften den 29. oktober var jeg omkring kl. 19.00 på vej fra Rødvig til Store Heddinge.

Desværre punkterede min bil undervejs og derfor måtte jeg standse på en total mørk Rødvigvej og tænde for katastrofeblinket.

Heldigvis er jeg omfattet af en autohjælpsordning og ringede naturligvis efter hjælp. Jeg blev rådet til ikke at sidde i bilen, der stod delvist ude på kørebanen, og også rådet til at stille mig foran bilen i god afstand. Det gjorde jeg selvfølgelig og vejret var heldigvis mildt.

Jeg ventede ca. tre kvarter på hjælpen og i den periode stoppede 10-12 biler og spurgte, om jeg havde brug for hjælp. En bilist var endda så venlig, at han næsten insisterende på at flytte min bil, så den kom længere ind i rabatten, hvilket jeg naturligvis takkede ja til. To andre bilister var faktisk kørt forbi mig, men valgte at vende om, for at spørge om de skulle hjælpe mig og foruden de 10-12 biler der faktisk standsede, var der mange som sagtnede farten, så de kunne se, at jeg ikke var kommet til skade.

Kære hjælpsomme bilister. Jeg er meget glad og taknemmelig for disse reaktioner. Selv et ret øde sted, en sort aften, er man ikke ”Palle alene i verden” på Stevns. Tusind tak for det.

 

Skriv en kommentar