(Last Updated On: 8. juli 2015)

Læserbreve-735x415Af:
Flemming Sten Petersen
Dyndledsvej
Endeslev

Tak for jeres invitation til et møde om de faktiske forhold vedrørende Stevnsvejen.

Da vi er rigtig mange, der håber ”at få en orientering om de faktiske forhold om sagen”, som I giver udtryk for til Dagbladet og Stevnsavisens redaktioner, så vil jeg foreslå at mødet afholdes i Hårlev Hallerne. Da mange har været af den opfattelse, at borgmestrene i Køge og på Stevns ikke kommunikerede så godt sammen, vil et fælles møde, hvor I begge kan komme til orde, fjerne denne fejlopfattelse. Jeg lover et møde, hvor god ro og orden vil være i højsædet. I kan blot lade mig vide dato og tid, så klarer jeg resten.

Jeg er ked af, at mit læserbrev er blevet opfattet af jer som et ”personligt udfald”, og at I derfor ikke ville kommenterer indholdet. Hvis jeg havde talt om jeres intelligens, jeres udseende eller jeres påklædning, så havde det været personlige bemærkninger. At tale om jeres politiske evner er ikke. I er politikere. I bliver testet hver fjerde år af vælgerne, og hvis de er uenige med jeres politik eller finder jer for lette, så bliver I ikke valgt. Jeres politiske evner er til offentlig skue på lige fod med en tømrer, og udfører han ikke sit håndværk godt nok, risikerer han at få høvl. Det gør I ikke, I får ord!

Lad os nu mødes og få lagt forskellighederne på bordet, så vi under en debat kan komme videre og forsøge at finde den bedste løsning på den kaotiske trafiksituation omkring Køge og til og fra Stevns.

Venlig hilsen

Flemming Sten Petersen

Skriv en kommentar