(Last Updated On: 22. marts 2018)

Hæder til Jonna Olsen for årtiers arbejde for Kræftens Bekæmpelse

Jonna Olsen fik en velfortjent tak og hæder for sit mangeårige arbejde for Kræftens Bekæmpelse på Stevns. Fra venstre Jonna Olsen sammen med formanden Anny Boch Jensen.

Stevns: Kræftens Bekæmpelse på Stevns er kommunens næststørste forening, og efter 10 bestyrelsesmøder i 2017 var det blevet tid til generalforsamling den 6. marts.

Mange aktiviteter i 2017

Formanden Anny Borch Jensen kunne øse af en fyldig beretning, og bl.a. huske forsamlingen på arrangementet Ladies Night, Markedsdagen i Rødvig og By Night i Store Heddinge, hvor organisationen havde været synlig.

Mødestedet Brystcaféen og arrangementet “For ung til kræft” fik også positive ord med på vejen, ligesom indsamlingsaktiviteten “Lyserød Lørdag” fik indsamlet flere millioner kr. på landsplan.

Den store landsindsamling kræver sit af de mange frivillige på Stevns, og Anny Borch Jensen takkede bl.a. 7. klasserne på Store Heddinge Skole for at have lavet et Knæk Cancer Show i parken ved Munkegården.

– Det var så superflot arrangeret af dem. I alt fik de samlet 35.293 kr. ind, lød det anerkendende fra formanden.

Jonna var med fra starten

En helt særlig tak blev rettet til Jonna Olsen for hendes mange års arbejde for Kræftens Bekæmpelse på Stevns.

Godt 40 år blev det til, heraf de 31 år i bestyrelsen. Jonna Olsen stod for salget af de kendte små sløjfer i en del år, før husstandsindsamlinger begyndte i 1986.

Hun var med til at starte lokalforeningen i december 1986, og har siddet i bestyrelsen lige siden.

Valg til den nye bestyrelse: var genvalg til Grethe Nielsen, Ulla Klokkerholm og Anny Borch Jensen, og nyvalg til Jacob Tinggaard Klokkerholm og Jette Nielsen.

sky

 

Skriv en kommentar