(Last Updated On: 18. august 2020)

Donation: Er din forening med til at styrke fællesskabet og sammenhængskraften i dit område, og kan den bruge en hjælpende hånd på 10.000 kroner?

Så spørger SEAS-NVE’s donationsprogram foreninger og fællesskaber som opfordres til at søge donationer inden den 10. september.

Giver penge tilbage

SEAS’ donationer har før gavnet foreningslivet på Stevns.

Bl.a. har festivalen Sol over Stevns modtaget støtte, ligesom bl.a. Bådklubben Ege, Hellested Borgerforening og Klima- og Energigruppen Stevns.

Det eneste krav er, at aktiviteten eller foreningen skal være med til at styrke sammenhængskraften og fællesskabet, og at foreningen eller aktiviteten foregår i Vest- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne:

– Som andelsejet selskab ligger det i vores DNA at give tilbage til det samfund, vi udspringer af. Alene kan vi rigtig mange ting, men det, vi skaber i fællesskab, er noget helt unikt. Derfor uddeler vi to gange om året 10.000 kr. til ti foreninger og aktiviteter, der styrker sammenhængskraften i regionen. Så sidder du eller din forening inde med en god idé, der har fællesskabet i fokus, så vil jeg stærkt opfordre jer til at søge, lyder det fra kommunikationschef Rikke Harbo Trikker.

Frist 10. september kl. 14

Så skal foreninger eller aktiviteter på Stevns komme i betragtning til SEAS-NVE’s donationsprogram, så skal man udfylde ansøgningsformularen på seas-nve.dk/donationer.

Deadline for ansøgning er den 10. september kl. 14.

Skriv en kommentar